Recent

Recent

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak genel kurula 154 proje ile geliyor



22 Ağustos 2015 Cumartesi 10:00
“Türsab Hepimizin” diyen Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve arkadaşları Türk turizmi ve acenteler için 154 proje açıkladı

İSTANBUL- Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB Genel kurul’u yaklaşırken “Herkes adayım” diyerek “projesiz, plansız” ortaya çıkarken ‘Türsab Hepimizin* sloganıyla yola çıkan Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve arkadaşları Türk turizminin tüm menfaatlerini göze.ten 154 proje açıkladı. Türkiye’nin tüm bölgelerinde acenteleri siyaret ederek sorunları yerinde inceleyen Emin Çakmak “Türsab’ta yeni yönetim anlayışı acenteleri yalnız bırakmayacak ve her zaman yanlarında olacaktır” dedi.

“Türsab Hepimizin” sloganıyla birleşen arkadaşlarıyla birlikte “Seçim beyannamesi”ni açıklayan Emin Çakmak, “Bu 154 projeyi hayata geçirerek Türsab’ı Türk turizminde hakettiği yere getirmek ve aacentelerin saygınlığını yeniden kazandırmayı hedefliyoruz. Önemli hedeflerimizden biri de tüm seyahat acentelerinin menfaatine çalışan yeni bir Türsab yönetimi oluşturmaktır” dedi.
ANA HEDEFLER 5 BAŞLIK ALTINDA TOPLANDI
Türsab başkan Adayı Emin Çakmak ve arkadaşlarının “Seçim beyannamesi’nde “Ana hedefler”in 5 ana başlığı bulunuyor. Ana hedeflerde “Tüm sektörün tek çatı altında, tek kanun ile toparlanması için, güçlü acente, güçlü turizm, güçlü Türkiye için, marka ülke ve marka destinasyonlar yaratmak için, turizmde dünyada lider ülke olmak için, Cumhuriyetimizin 100 yılında, 100 milyon turist, 100 milyar dolar gelir elde etmek için sizlerle birlikte yola çıktık” deniliyor.
Daha sonra ise “Yönetsel”, “Acente Hakları”, “Tanıtım ve Pazarlama”, “Hac ve Umre”, “İşbirlikleri” gibi başlıklar altında acentelerin menfaatlerini gözeten proje başlıkları yer alıyor.


SEKTÖRÜN VE ACENTELERİN GENEL VE HUKUKI SORUNLARI ÇÖZÜLECEK
Secim beyannamesinde acentelerin yaşadığı sıkıntılara da yer verildi. T.C Kültür ve Turizm Bakanlıği ve turizm sektörü paydaşlarının katılımıyla yapılan toplantılardan sonuç alınamadığını değinen Emin Çakmak "Yetkili makamlarli işbirliğinde çözüm üretimi için sürekli baskı grubu oluşturacağız” dedi.
TÜRSAB HEPİMİZİN GRUBU’NUN SEÇİM BEYANNAMESİ ŞÖYLE:

Okumak için linki tıklayın

http://www.turkiyeturizm.com/file/tursab-hepimizin-secim-beyannamesi.pdf
- See more at: http://turkiyeturizm.com/news_detail.php?id=49151#sthash.puh6ECfc.dpuf 
Share on Google Plus

About Hürriyet Yaşayanlar

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder